fbpx

Til september er det 50 år siden en ihærdig arbejdsgruppe stiftede Den Selvejende Institution Havarthigaarden.

Det skal vi have fejret.

 – men først noget aktuelt – og meget hyggeligt!

Vores næste arrangement er Fællessang og Fællesspisning med Richardt & Kofoed, som gæsteoptrædende, hvor gæsterne ellers selv står for det meste af underholdningen i fællesskab og selskab med hinanden – og med Formand Friis som forsanger og Stig Sommer ved tangenterne.

Efter vores mening leverer René Richardt den bedste, sjoveste og mest autentiske hyldest til Kim Larsen. Udover en kavalkade af Kim-sange, skal vi selvfølgelig også synge forårssange fra den danske sangskat, og vi skal have noget godt at spise. Rosmarin Catering laver Coq au Vin, som du kan tilkøbe og slippe for besværet. Du er også velkommen til at medbringe din egen mad – vi skal nok levere service.

Dørene lukker op kl. 18.00 – Entreen  er kr. 100,- og maden koster 169,-. Læs mere hér eller klik på billedet.

50 års jubilæum

Havarthigaarden, som Kultur og Fritidshus fylder 50 år samme weekend som Rudersdal Folkemødedag d. 1. og 2. september. Udvalget er i fuld sving med at stykke et Havarthi-Party sammen, og i øvrigt finde ud af, hvordan vi skal markere jubilæet. Sæt kryds i kalenderen. Du er også velkommen til at komme med realistiske forslag – og absolut velkommen til at melde dig som frivillig!

Veloverstået Vinmarked

Søndag d. 12.3. afholdt vi Vinmarked for sjette gang. Det var en succes. Omkring 140 gæster havde fundet vej til stuen i hovedbygningen, hvor 7 vinhandlere præsenterede deres bedste bud til vederkvægelse. Cyklerne stod på rad og række på gården, hvilket var betryggende, for der blev smagt godt igennem, og den hyggelige stemning var meget vedholdende. I samarbejde med Castello, Mammen Mejerierne og Ulvedal Ost havde vi fundet oste med rødder på Havarthigaarden: Havarthi og Chr. IX-ost, som kunne smages på SuperBrugsens stand. Det gør vi igen. Vi gør i det hele taget det hele igen, men vi må måske flytte til bygning C, Laden, næste gang, for gæsterne ville jo ikke gå hjem, så der var lidt trængsel på et tidspunkt.

Kunstmarked 2023

Datoerne er lagt fast til d. 4. og 5. november, og udvælgelsen af kunstnere er i fuld sving. Glæd jer til 35 stande med kunst og kunsthåndværk.

Vi håber at se jer alle på Havarthigaarden, og at I vil tage godt imod vores Nyhedsbrev, som I kan tilmelde jer hér:

– husk at følge os på Facebook. Husk også at du kan leje gårdens dejlige lokaler til dine fester, møder og events.

se mere på vores hjemmeside www.havarthigaarden.dk eller ring til kontoret på 45 42 53 87

De bedste hilsener fra Havarthigaarden.