fbpx

ACUITY WORLD

Acuity World er en førende uddannelses- og kursusvirksomhed med speciale i individuel og organisatorisk kompetenceudvikling indenfor personlig ledelse, personlig kommunikation, personlig coaching og personligt salg. Gennem rådgivning, træning og coaching udvikler vi mennesker og virksomheder med udgangspunkt i New NLP™.

Virksomheden blev grundlagt i 2001 og servicerer kunder flere forskellige steder i verden. Acuity World er den eneste virksomhed i Danmark, der er autoriseret til at certificere vores kunder både indenfor PLP™ og NLP™ af henholdsvis International Association of Personal Leadership™ og Society of NLP™.

DET DANSKE SPEJDERKORPS
1. HOLTE GRUPPE

HOLTE GRUPPE TÆLLER OMKRING 120 SPEJDERE FRA 8 TIL 23 ÅR (OG LIDT TIL). GRUPPEN HØRER UNDER DET DANSKE SPEJDERKORPS OG HAR EKSISTERET SIDEN 1923.

Havarthigården danner en skøn ramme for vores spejderaktiviteter. Vores hytte ligger helt ned til Kirkeskoven, som vi flittigt benytter til vores møder.
Spejderlivet er fuldt af udfordringer, oplevelser og masser af sjov og ballade. I gruppen har vores fantastiske ledere fokus på at udvikle børn og unge og på at sikre et stærkt fællesskab.
Du kan møde os til arrangementer på gården, f.eks. fastelavn og Rudersdal Folkemøde. Og hvis du har lyst til at blive spejder eller lære os bedre at kende, så læs mere her

GRAFISK GRUPPE

Grafisk Værksted startede som privat drevet værksted i Nærum i 1979 af litograf Ole Meinertsen og tegner Tove Marie Petersen, med det formål at trykke originalgrafik for kunstnere, samt virke som uddannelsessted for alle, der måtte ønske at arbejde med grafik som udtryksform.

I 1984 flyttede værkstedet til større og bedre lokaler på Havarthigaarden i Holte.

Værkstedet drives idag kollektivt af “Grafisk Gruppe Havarthigaarden”.

Man kan søge optagelse i Grafisk Gruppe Havarthigaarden ved skriftlig henvendelse til:

Lone Sander Klan

Tuemosen 11, 3210 Vejby