fbpx

Musikalsk Rejse – Efterårskoncert MED LIVESTRINGS

Du kender dem fra utallige sammenhænge sammen med de største kunstnere, og nu gør vi det muligt for dig, at møde dem på Havarthigaarden søndag d. 29. oktober kl. 14.30. Dørene åbner kl. 13.45.

Endelig har LiveStrings fået deres egen tour med en række koncerter i landet over i efteråret, og har valgt at gæste Havarthigaarden med deres ørekildende musikalske rejse gennem kammermusikken, balkantoner, poppen og egne kompositioner.

Vi giver et lille glas inden koncerten.

Den musikalske rejse
LiveStrings ”Instrumental Tour” tager dig på en musikalsk rejse, der bryder de traditionelle rammer, og du vil opleve ensemblets versioner af deres
egne klassiske favoritter samt helt særlige fortolkninger af popnumre som vi har hørt dem i TV. I selskab af pianist og komponist Nicolai Kornerup kan du for første gang opleve LiveStrings på turné i eget navn, når de besøger en række koncertsteder i Danmark – heriblandt Havarthigaarden.

Ingen kan som LiveStrings binde sløjfe på musik, der spænder så vidt over tid og sted, fra barok og helt frem til dagens pop – og tilbage igen. Efter at have spillet sammen med de største stjerner i både ind- og udland, på liveoptrædener såvel som indspilninger og TV optrædener, tager de nu på deres første turné i eget navn.

LiveStrings er kendt for at bryde de traditionelle rammer og til de kommende koncerter kan du forvente at komme med på en musikalsk rejse udover det sædvanlige. Man vil opleve ensemblets versioner af deres egne klassiske favoritter, der de ikke er bange for at gå helt til grænsen, og så deres helt særlige fortolkninger af popnumre som vi har hørt dem i TV.

LiveStrings & Nicolai Kornerup har også en stor kærlighed til Øst- Europæisk folkemusik, som sammen med nye nordiske klange, gang på gang overrasker publikum – og så er der premiere på nogle af ensemblets helt nye stykker, fra deres kommende album.

Strygeensemblets musikere er alle uddannet fra præstigefyldte musikkonservatorier rundt om i hele verden og har flere ledende stillinger i landets bedste orkestre såsom Danmarks Radios Symfoniorkester, Copenhagen Phil og Det Kongelige Kapel.

I 2018 udgav LiveStrings sit første album i eget navn ”Natsværmeri” sammen med Bent Fabricius-Bjerre, som de efterfølgende fremførte sammen for udsolgte koncertsale landet over.

Vi glæder os meget til at lukke dørene op for denne musikalske tur med de charmerende musikalske ekvilibrister – så det skal du også gøre.

Vil du lære dem bedre at kende, så klik hér:

Entré kr. 275,-  Klik hér for billetter

The event is finished.

Dato

søn, 29 okt 2023
Udløbet

Tidspunkt

14:30 – 17:00

Pris

275 DKK