fbpx

RUDERSDAL FOLKEMØDEDAG

Dialog, debat, koncert, hygge, samvær

Vil du høre og høres? – så har du chancen lørdag d. 2. september på Havarthigaarden, hvor politikere og andre aktører stiller op til dialog. Samtidigt kan du møde foreningslivet og de politiske organisationer, som stiller sig til rådighed i boder og stande.

” Rudersdal Folkemødedag handler om det lokale og det nationale, om politik, der fra nær og fjern har betydning for den hverdag, vi har som borgere i Rudersdal Kommune. Vi har lånt lidt fra det bornholmske Folkemøde. Den gode ide, lidt af navnet og forhåbentligt rigtig meget af den gode stemning.” [rudersdalfolkemoededag.dk]

Programmet:
● Mette Vibe Utzon  er moderator på årets folketingsdebat.
● Lars Schmidt fra Rudersdal avis er moderator på kommunaldebatten
● Nye Borgerlige stiller med Pernille Vermund.
● Venstre stiller med Marianne Lynghøj.
● Konservative stiller med Mette Abildgaard.

Pop up koncert
Den prisbelønnede operasanger Leila Sherzai fra Ukraine synger udvalgte klassikere og derudover ukrainske sange akkompagneret af akkordeonisten Dmitriy Herhel.

Læs mere om programmet og tanken bag folkemødedagen hér:

Rudersdal Folkemødedag – Rudersdal Folkemødedag samler politik og interesser i vores kommune og i resten af Danmark. (rudersdalfolkemoededag.dk)

Der er gratis adgang for alle hele dagen.

Havarthigaarden byder på en kop kaffe, og der vil være både fadøl og ristede pølser at købe, til at stille den lille sult og tørst i løbet af dagen.

Har du lyst  til at give en hånd som frivillig på dagen: skriv til havarthi@havarthigaarden.dk – det ville vi blive meget glade for. Vi sørger selvfølgelig for dig hele dagen.

The event is finished.

Dato

lør, 2 sep 2023
Udløbet

Tidspunkt

09:30 – 16:30