fbpx

Kunstmarked 2023

Billedkunst, keramik, skulpturer, læder, træ, stentøj, strik…

Vi glæder os meget til det store ryk ind fredag og lørdag inden weekenden d. 4. – 5. november, hvor 34 udstillere fylder Havarthigaarden til det årlige kunstmarked.

Vi byder velkommen til fernisering lørdag kl.11, hvor vi byder på en tale og et lille glas. Herefter er udstillingen officielt åben.

Se listen over udstillere hér

34 udstillere
Nye, gengangere, erfarne, debutanter, akryl, olie, keramik, sten, messing, læder, strik, skulpturer, smykker, sølv og guld mellem de gamle ædle stene i murene på Havarthigaarden.
I år kunne gården, som kulturhus, fejre 50 års jubilæum. Kunstmarkedet har ikke været her ligeså længe, men det er blevet en fast tradition, som glæder mange, og det er bestemt besøget værd.
Skulle du være kunstner, og tænke på, at det var ærgerligt, at du missede muligheden, så er chancen der ingen til næste år. Du kan se årets invitation hér. Klik for invitation 2023 til udstillere

Tema
I 2022 introducerede Kunstudvalget “Kunst I Alle Aldre”, som et ekstra tema under markedet. Hér havde brugere fra fire institutioner med stor aldersspredning bidraget med hver deres collage. Det var så stor en succés  – ikke mindst for de involverede institutioner – så det gentager vi i år.

Lotteri
Dagene krydres vanen tro med et lotteri med præmier i form af gavekort til køb af kunst på én af standende.
I løbet af de to dage, kan publikum lægge et lod i en lotterikasse. Ved markedets afslutning trækker vi lod om “gavekort” til brug for køb af kunstværker fra een af de udstillende kunstnere – efter frit valg.

Præmierne er:

1. præmie “gavekort” 2.000 kr.
2. præmie “gavekort” 1.000 kr.
3. præmie “gavekort” 500 kr.
4. præmie “gavekort” 500 kr.-10. præmie er vingaver

Gratis adgang
Der er fri entré til Havarthigaardens Kunstmarked – og der er i øvrigt sørget for, at man kan købe både mad og drikke til rimelige priser.

Vi ses på   Havarthigaarden, Havarthivej 6, 2840 Holte

lørdag – søndag, kl. 11-16, den 4. og 5. november 2023

The event is finished.

Dato

lør, 4 nov 2023
Udløbet

Tidspunkt

11:00 – 16:00