fbpx

Fællessang og Fællesspisning med Flemming Jensen torsdag d. 25. januar 2024 kl. 18.00

En aften med Flemming Jensen – akkompagneret af Lars Fjeldmose.

Havarthigaardens Visevenner synes selv, at det er lidt af et scoop, at Flemming Jensen har sagt ja til at være den optrædende gæst, når vi torsdag d. 25.1.2024 dækker op med rødternede duge til fællessang, fællesspisning og kammeratligt samvær.

Lokalkomik
FJ er vokset op i Søllerød Kommune (jo, det hed den dengang!) – og nåede nogle få år som lærer på Trørødskolen, inden revy- og teaterverdenen flåede ham fra katederet og ind på de danske scener.
Det bliver en en aften centreret omkring viser og sange fra den danske revy – primært skrevet af manden selv.
Monologer – somme tider i form af det, mange kalder stand-up (dog med barstol).
Flemming Jensens akkompagnatør, Lars Fjeldmose, er en fremragende komponist og kapelmester, der gennem årene har stået for musikken på så godt som alle landets scener.
Han kan godt li’ kaffe.

Sådan gør vi  – hver gang…
Visse traditioner, skal der ikke pilles for meget ved, og denne er en af dem. Vi begynder aftenen med at spise sammen. Enten køber man et dejligt måltid fra vores madmor, eller også tager man sin egen “madpakke” med. Der er frit valg. Mens vi spiser, snakker og hygger os går Formand Friis – akkompagneret af Stig Sommer – på scenen, og synger for til de sange udvalget har fundet frem til aftenens sanghæfte. Ved 20-tiden dukker vorfes gæsteoptræden ind i spotlyset.

Køb sammen og sid sammen
Hvis I er flere, der vil sidde sammen, beder vi jer om at købe billetterne sammen. Det letter det for alle, og giver jer det bedste resultat.

Aftenens forløb er nogenlunde:
17.45: Dørene og baren åbner
18.15-ish: Maden er klar, og kan i god ro og orden hentes ved “skranken”.
20.00-ish: Flemming Jensen træder op akkompangeret af Lars Fjeldmose
21.15-ish: Der rundes af med endnu en fællessang omkring “flyglet”, det sidste glas købes i baren og “sivningen” begynder så småt.

Entré kr. 125,- Køb billet hér
Vintermåltid med en sød ting: Kr. 169,- (købes sammen  med billetten

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

tors, 25 jan 2024

Tidspunkt

18:00 – 22:00

Pris

125 DKK