fbpx

Fællessang og fællesspisning med Bare Damer

For anden gang i træk åbner Bare Damer sæsonen med et “grineren” show så snart vi har varmet stemmerne med fællessang, og kildet ganerne med mad og drikke.

Damerne
De fire frimodige damer, som får taget på Havarthigaarden til at løfte sig, har endnu engang lovet at lukke ballet op på en efterårstorsdag. Hvad der nøjagtigt rammer publikum fra cabaretscenen er der ingen, er på forhånd ved, men vi ved, at vi kommer til at træne lattermusklerne.
Holdet er efterhånden ret øvede, og helt sikkert lokalstjerner. Damerne havde deres revy-debut tilbage i 1996, og har spillet 10 år i et telt ”på” Holte Havn, lavet 3 revyer på Manziusgaarden i Birkerød og tre på Havarthigaarden. De bevæger sig i en blanding af revy, cabaret og salon med en god portion ironi og selviron – og så passer de lige baren i tiden op til deres træden op.

Akkompagnementet
Stig Sommer sidder vanen tro ved tangenterne. Faktisk kan vi slet ikke forestille os en aften uden ham og hans meget omfangsrige repertoire, som han gavmildt deler ud af hele aftenen. Vi kan heller ikke forestille os en aften uden “forsang” ved formand Friis, som styrer slagets gang gennem aftenens sange og fornøjeligheder.

Fællesspisningen
Græsted Kro tilbereder en lækker efterårsret med en sød ting at slutte af på til en påris af kr. 169,- pr couvert. “Kromutter” Vibe, står selv for uddelingen af lækkerierne fra “disken” i foyeren, og rygterne skal jo lige vide, at Vibe oprindeligt selv er holtepige. Som altid er du selvfølgelig velkommen til selv at medbringe din mad. Bestik og tallerken kan du låne af os.

Aftenens forløb
17.45 :         Dørene og baren åbner
18.15-ish :  Maden er klar, og kan i god ro og orden hentes ved “skranken”. I løbet af måltidet synges der fællessange fra Aftenens sangbog.
20.00-ish :  Bare Damer træder op
21.15-ish :  Der rundes af med endnu en fællessang omkring “flyglet”, det sidste glas købes i baren og “sivningen” begynder så småt.

Billetpris: kr. 100,-  (husk at købe i god tid – der bliver hurtigt udsolgt)

Efterårsmåltid fra Græsted Kro: kr. 169,-
(købes sammen med billetten senest 2 dage før arrangement)

Køb din billet og mad hér

The event is finished.

Dato

tors, 5 okt 2023
Udløbet

Tidspunkt

18:00 – 22:00

Pris

100 DKK