fbpx

Fællessang, fællespisning og Shubiforsjov

100 år tilsammen
Vi følger Den Røde Tråd i sangaftnerne, som handler om at være sammen, at synge, at spise og bare have det rart.

Havarthigaardens Visevenner favner bredt; fra Grundtvig til Oswald Helmuth, fra Ingemann til Shubidua. Det er i år 50 år siden, at Havarthigaarden, som kulturhus, så sit lys, og det er 50 år siden, at Shubidua ramte hitlisterne med Fed Rock, Stærk Tobak og Rap Jul. Det sammenfald er helt tilfældigt, men nu gør vi det u-tilfældigt, og slår denne aften jubilæerne uhøjtideligt sammen.

Vi gætter på, at der gennemsnitligt findes flere danskere, som kender “Står PÅ En Alpetop” end vi kan finde, som kender “Langt Højere Bjerge”, men begge sange kalder følelser og minder frem på hver sin måde, og vi synger glædeligt med på det hele. Vi begynder aftenen med at spise sammen. Enten køber man et dejligt måltid fra Rosmarin, eller også tager man sin egen “madpakke” med. Der er frit valg. Mens vi spiser, snakker og hygger os går Formand Friis  – akkompagneret af Stig Sommer – på scenen, og synger for til de 12 sange udvalget har fundet frem til aftenens sanghæfte. Ved 20-tiden træder aftenens gæste på scenen, og fører os gennem en festlig og humørfyldt parade af Shubiduas endeløse række af populære sange.

Shubiforsjov:
“Alle elsker Shu-bi-dua, så enkelt er det. Tusindvis af danskere i alle aldre kan synge med på uforglemmelige hits som: Danmark, Hvalborg, Vuffeli-Vov, Den Røde Tråd, Står på en Alpetop, Kære Lone, Fed Rock, Sexchikane og mange, mange flere. I 2011 gik festen på pause, da forsanger Michael Bundesen blev syg og udsigten til at opleve Shu-bi-dua live forsvandt.

Nu kan festen imidlertid fortsætte med Shubiforsjov DUO, der består af de entusiastiske og passionerede Shu-bi-dua elskere Claus Petersen og Mikkel Henriksen. Med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens, imponerer Claus Petersen. Læg dertil Mikkel Henriksens forrygende guitarspil og de 2 herrers humør og musikalitet, så er der lagt op til en fest. På rekordtid er Shubiforsjov DUO blevet et eftertragtet navn til en bred vifte af arrangementer.”

Det blir’ SÅ hyggeligt.

Køb sammen og sid sammen
Hvis I er flere, der vil sidde sammen, beder vi jer om at købe billetterne sammen. Det letter det for alle, og giver jer det bedste resultat.

Græsted Kro tilbereder en lækker efterårsret:
Skipperlapsovs efter Ballonskipper Lauritz Johansens oprindelige opskrift fra Grøten i Tivoli. Den søde ting til “eftermad”  er kroen hjemmelavede rabarbertrifli en pris af kr. 169,- pr couvert. “Kromutter” Vibe, står selv for uddelingen af lækkerierne fra “disken” i foyeren, og rygterne skal jo lige vide, at Vibe oprindeligt selv er holtepige.

Aftenens forløb er nogenlunde:
17.45:         Dørene og baren åbner
18.15-ish:  Maden er klar, og kan i god ro og orden hentes ved “skranken”.
20.00-ish:  Shubiforsjov træder op
21.15-ish:  Der rundes af med endnu en fællessang omkring “flyglet”, det sidste glas købes i baren og “sivningen” begynder så småt.

Billetpris kr. 125,-
Skipperlapskovs og rabarbertrifli fra Græsted Kro: kr. 169,- 

Køb dine billetter og din mad hér

Køb sammen og sid sammen
Hvis I er flere, der vil sidde sammen, beder vi jer om at købe billetterne sammen. Det letter det for alle, og giver jer det bedste resultat.

The event is finished.

Dato

tors, 9 nov 2023
Udløbet

Tidspunkt

18:00 – 22:00

Pris

125 DKK