Grafik udstilling i Værksted Galleriet 6/12 2022 – 9/1- 2023

Grafik udstilling i Værksted Galleriet  6/12 2022 – 9/1- 2023

Værksted Galleriet på Havarthigaarden Holte myldrer i december 2022 af finurlige og farvestrålende indtryk og udtryk .

 

28 grafik kursister viser grafikkens fantastiske stor mangfoldighed og særegenhed i denne fine udstilling..

64 værker ..alle skabt på Grafiker Charlotte Grangaard Jensen’s Grafik workshops på det grafiske værksted på Havarthigaarden i Holte her i efteråret.

Et bredt spekter af teknikker og udtryk, – fra det intense sorte til sprudlende farver, dialogen mellem lyset og mørket, naturalistisk zoom nærbilleder f,eks af svampe lameller der ændrer sig til næsten abstrakt landskab…

Rembrandt´ske skitseagtige landskaber i blyantens/her blødgrund-ætsningens bløde lette karakter ved siden af træsnit af Ravnen i det grønlandske fjeld… Forfaldets skønhed fra bilkirkegården eller den gamle støvede høvl i nye abstrakte former vises sammen med ekspressive maleriske monotypier og viskositettryk.

Man kan med fornøjelse slippe nysgerrigheden løs, når man iagttager den
På udstillingen vises moderne ny håndlavet originalgrafik både klassiske teknikker som træsnit, kobbertryk og fotogravure, men også nye metoder som for eksempel collografi, xerolithografi, og sandpapir bearbejdet som Mezzotinte er repræsenteret.

Kom og kik, der er meget for øje og sjæl.

Bliver man inspireret af billederne er der mulighed for at prøve selv.

I Uge 26 og 27 er der sommer-grafikkurser på Grafisk Værksted, Havarthigaarden, hvor Charlotte Grangaard Jensen underviser.

Udstillere:

Anne Houe, Anne Bonne, Ana Maria Torres,  Christian Sabber Jensen, Dorte Hassingboe, Finn Jørgensen, Hanne Nielsen, Hanne Lise Thomsen, Helle Jørgensen , Helle Lillelund Aggebo, Janne Hovmand Storm, Kayoko Hida, Kristian Hansen, Kristin Wiborg, Lene Kattenhøj, Lissi Lohmann, Luc de Visme, Marianne Schrøder, Ole Madsen, Pernille Tørning, Peter Grünbaum, Peter Krygell, Pricilla Mouritzen, Ragna Mouritsen, Randi Klementsen, Susan Meisner Nielsen, Torben Dahl, Via Christensen.

Værksteds galleriet

Havarthigaarden, Havarthivej 6, 2840 Holte

Åbningstider:
Hverdage 9-15,
fredage 9-12.
Gratis entre.

«
«