AnnMari Max Hansen til Fællessang Med Optrædende d. 1.12.2022

AnnMari Max Hansen til Fællessang Med Optrædende d. 1.12.2022

Torsdag d 1.december byder Havarthikultur atter på fællesspisning og fællessang med optrædende.

Når vi slår dørene op for årets sidste fællessang har julen nærmet sig, og det skal da mærkes en smule. Vi når ikke dertil, hvor vi viser julekalender på storskærm, men vi forsøger at få krænget en nissehue på Stig, så han finder et par hyggelige julesange frem til sit enmandsorkester.

AnnMari

Vi har været så heldige at få AnnMari Max Hansen til at komme til Havarthigaarden. Denne aften får vi serveret et udpluk fra hendes omfangsrige repertoire; her iblandt sange af Kai Normann Andersen. AnnMari vil også give os et lille indblik i sit liv som skuespiller, hvorfor hun forlod faget, og efter 18 års “pause” vendte tilbage til skuespillet.

AnnMari Max Hansen har tidligere været ansat på Det kgl. Teater og spillet hovedroller i såvel det moderne som det klassiske repertoire. Hun har desuden medvirket i adskillige musicals, bl.a. ”Les Miserables”, ”Over the Rainbow”, ”Cabaret”, ”Tiggeroperaen” og senest i ”Spillemand på en tagryg” og ”Oliver Twist” på Det ny Teater i København. Desuden har hun medvirket i flere film, bl.a. ”Vinterbørn”, ”Løgneren”, ”Elise” og ”Øjeblikket” samt indspillet CD’er og tv, revy og kabaret.

Glæd dig til en indholdsrig, hyggelig aften i fælleskabet, og i selskab med en af landets mest inspirerende kunstnere.

Du vælge enten at tilkøbe en delikat anretning fra “Rosmarin” – 155,-kr eller medbringe din egen mad. Anretningen skal dog være bestilt senest d. 28.11.

Entre: 100,-kr Billetter samt mad købes hér.

Drikkevarer købes i baren til rimelige priser – og selvfølgelig kan du også købe glögg og æbleskiver.

Dørene åbnes kl. 18.00

 

«
«