Julemarked 19. – 20. november 2022

Julemarked 19. – 20. november 2022

Vi glæder os til at slå dørene op for 16 gang til et julemarked med masser af livsstil.
Som sædvanligt vil du møde unikke udstillere med produkter du ikke finder hvor som helst. Der vil være mulighed for julegaveindkøb til både store og små, lækre delikatesser, vine, special øl og specielle portvine, rom og gin.
Der vil også være masser af lækkerier du kan forkæle dig selv med. Smykker, tasker, mode og accessoires. Og selvfølgelig alt det, der gør julen ekstra hyggelig – pynt, adventskranse, lys og kugler.Trænger du til et lille pusterum, finder du flere udstillere på gårdspladsen med mad, gløgg og æbleskiver og i cafeen, endnu flere lækkerier.

På gensyn

Du kan se mere hér

https://www.facebook.com/julemarkedhavarthigaarden

«
«