Kunstnermarked den 5. og 6. november 2022

Kunstnermarked den 5. og 6. november 2022

Kunst og kunsthåndværk – et levende tilbagevendende marked på Havartigaarden. 35 kunstnere og kunsthåndværkere udstiller deres bedste værker i vores smukke lokaler – og sælger gerne af deres arbejder.

Se listen over udstillere hér

Fernisering

Markedet åbnes af Rudersdals Kommunes borgmester Ann Sofie Orth til ferniseringen lørdag d. 5.11 kl. 11.00. Vi glæder os til at se fulde stuer fra start.

“Kunst I Alle Aldre”

“Markedet” indeholder endnu en udstilling. Havarthigaardens kunstudvalg har indbudt udvalgte børnehavebørn, skolebørn, gymnasieungdom og pensionister til at udstille hver deres bud på temaet: “Kunst I Alle Aldre”, som dermed får mulighed for at vise deres kreativitet side om side med de mere etablerede kunstnere, og overfor et stort og oplagt publikum.

Grafisk Værksted

Grafisk Værksted, som permanent holder til i Havarthigaardens Bygning B, holder naturligvis åbent i samme tidsrum som kunstnermarkedet, og er i den grad også et besøg værd.

Konkurrence

I løbet af de to dage, kan publikum lægge et lod i en lotterikasse. Ved markedets afslutning trækker vi lod om “gavekort” til brug for køb af kunstværker fra een af de udstillende kunstnere – efter frit valg. Præmierne er:

  1. præmie “gavekort” 2.000 kr.
  2. præmie “gavekort” 1.000 kr.
  3. præmie “gavekort” 500 kr.
  4. præmie “gavekort” 500 kr.
  5. -10. præmie er vingaver

Til ganen og børnene

Hverken tørst eller småsult skal afholde nogen fra at besøge det hyggelig og spændende marked, så vi etablerer naturligvis en café med rimelige priser. Endelig danner hus og have den perfekte ramme for børneaktiviteter – så poderne kan adsprede sig.

Der er fri entré til markedet.

 

«
«