Loppemarked på Havarthigaarden den 22. og 23. januar 2022 kl. 9 -14 -/AFLYST! NY DATO

Loppemarked på Havarthigaarden 22. og 23. januar 2022 fra 9 – 14 – AFLYST p.g.a. Corona

 


Ny dato for Loppemarked er den 26. og 27.marts 2022 kl. 9 -14

Genbrug er godt og loppemarkeder tækker et fællesskab, et fællesskab om genbrug og gensyn med hinanden i en coronatid. Da Havarthigaarden spurgte Anne Katrine Tove, om hun ikke ville være med til at arrangere et indendørs loppemarked på Havarthi gården, var hun slet ikke i tvivl og sagde ja med det sammen.

Selvom der er tale om nedlukning af landet lige nu og mange arrangementer bliver aflyst, så satser Havarthigaarden i Holte, i samarbejde med Maks Marked, på at afholde et indendørs loppemarked slut marts 2022.

Weekendeventet forventet at løbe af stablen lørdag den 26. og søndag den 27. januar 2022 og standbilleter til stadepladser kan købes på billetten.dk, via link på begges facebooksider.

Der vil være gratis adgang for publikum begge dage.

kontakt@maksmarked.dk eller havarthi@havarthigaarden.dk for yderligere spørgsmål

­­­­­­­­­­­Anne Katrine Tove Brix er multikunstner, der blandt andet kan skrive sangerinde, forfatter og markedsarrangør på sit CV. Siden 1999 har hun rejst landet tyndt som ’Det syngende telegram’, der blot er et af hendes mange kreative koncepter. Se mere på www.annekatrinetove.dk  og www.forlagetmak.dk,

Havarthigaarden er en af de seks gårde i landsbyen Øverød, som nu er blevet en del af det nuværende Holte. Gården blev opført 1861-1866 på jorden fra en ældre gård, som var Hans Nielsens fædrene gård. Hanne Nielsen var datter af gårdejeren på nabogården, Vejlegaard, som lå på nordsiden af Søllerød Sø.

Se mere på https://havarthigaarden.dk/historie/