Loppemarked på Havarthigaarden den 22. og 23.januar 2022 kl. 9 -14

Loppemarked på Havarthigaarden 22. og 23. januar 2022 fra 9 – 14

 

Genbrug er godt og loppemarkeder tækker et fællesskab, et fællesskab om genbrug og gensyn med hinanden i en coronatid. Da Havarthigaarden spurgte Anne Katrine Tove, om hun ikke ville være med til at arrangere et indendørs loppemarked på Havarthi gården, var hun slet ikke i tvivl og sagde ja med det sammen.

Selvom der er tale om nedlukning af landet lige nu og mange arrangementer bliver aflyst, så satser Havarthigaarden i Holte, i samarbejde med Maks Marked, på at afholde et indendørs loppemarked slut januar 2022.

” De nuværende restriktioner er sat et par uger frem og skolebørnene forventes tilbage i skolen fra den 4 januar. Så vi tror på det og har aftalt, at vi afholder et indendørsloppemarked her på Havarthigården den 22. og 23. januar, 2022”, siger begge arrangører og samarbejdspartnere.”

Weekendeventet forventet at løbe af stablen lørdag den 22 og søndag den 23. januar 2022 og standbilleter til stadepladser kan købes på billetten.dk, via link på begges facebooksider.

Der vil være gratis adgang for publikum begge dage.

kontakt@maksmarked.dk eller havarthi@havarthigaarden.dk for yderligere spørgsmål

­­­­­­­­­­­Anne Katrine Tove Brix er multikunstner, der blandt andet kan skrive sangerinde, forfatter og markedsarrangør på sit CV. Siden 1999 har hun rejst landet tyndt som ’Det syngende telegram’, der blot er et af hendes mange kreative koncepter. Se mere på www.annekatrinetove.dk  og www.forlagetmak.dk,

Havarthigaarden er en af de seks gårde i landsbyen Øverød, som nu er blevet en del af det nuværende Holte. Gården blev opført 1861-1866 på jorden fra en ældre gård, som var Hans Nielsens fædrene gård. Hanne Nielsen var datter af gårdejeren på nabogården, Vejlegaard, som lå på nordsiden af Søllerød Sø.

Se mere på https://havarthigaarden.dk/historie/