Sangaften 14.Okt. 2021 kl. 18.00 Gæst : Flemming Enevold

Sangaften 14.Okt. 2021 kl. 18.00  Gæst : Flemming Enevold

FLEMMING ENEVOLD

Optræder ved Havarthigaardens sangaften 14.10.2021.

Han har i over 40 år været en af Danmarks førende skuespillere med et bredt virke indenfor alle genrer og medier. Han er oprindeligt uddannet i sang og klaver fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, senere fra Statens Teaterskole og Det Kongelige Teater. Flemming Enevold har underholdt over alt i Danmark samt i en række storbyer i Europa. Han har bl.a. optrådt på natklubber, slotte, restauranter, teatre, i koncertsale, kirker, ved bryllupper, indvielser, private fødselsdage, jubilæer og andre events i ind- og udland. Repertoiret er bredt og spænder fra musicals og evergreens til danske sange og viser.

FLEMMING ENEVOLD har spillet flere hundrede hovedroller på de væsentligste danske teatre samt på TV og på film og har desuden været teaterchef, producent, ligesom han har skrevet bøger og manuskripter.  De seneste år har han udviklet 2 filmprojekter – hvoraf det ene er solgt som musicalfilm til Fox2000/Disney – samt en TV-serie.

FLEMMING ENEVOLD har modtaget en lang række hædersbevisninger og har bl.a.  været nomineret 5 gange til Danmarks største teaterpris – Reumertprisen – og vundet den 3 gange. Den ene gang i 2001 for sin indsats som Danmarks første Phantom i ”Phantom of The Opera.”

I 1997 blev Flemming Enevold  udnævnt til Ridder af Dannebrog.

 

«
«