Christie Munck udstiller i Værkstedsgalleriet indtil 12.maj 2021

Christie Munck udstiller i Værkstedsgalleriet indtil 12.maj 2021

Hvad var det jeg så?
Flygtige billeder fører os ind på mystiske veje.

Hvad er grafik?, træsnit? – Hvad er fotografi?
Den netop ophængte udstilling i Grafisk Gruppes værkstedsgalleri tager os bl.a. på opdagelse i øde haver, dybe skove, – og man føler sig hinsides, når sfæriske engle i regnbuens sarte spektre næsten bevæger sig lydløst forbi, mens man kigger. – Hvad var det lige jeg så?
– En fotograf, der nu arbejder med grafik.
Christie Munck anvender med sikker hånd en nyere japansk teknik, der på magisk vis tager fotografiet til sig. Det er ikke én træplade der er håndsnittet i lange diagonale, lodrette eller vandrette linjer – men op til fire. De enkelte plader valses i hver sin farve, inden de trykkes ved håndkraft, ovenpå hinanden og danner flerfarvede tryk. Dermed opstår det flimmer, der netop er med til at skabe de helt særlige udtryk.
Mystikken og nostalgien toner bl.a. frem, når Christie Munck lader et ’falsk lys’ komme ind fra siden. Værkstedsgalleriet, er et galleri, hvor grafikerne fra Grafisk Gruppe på skift viser deres print, og processer. De små og fine udstillinger her er særligt interessante for den kunstnerisk- og teknisk nysgerrige beskuer. Christie er også medlem af Fyns Grafiske Værksted, og var i sommer repræsenteret ved den censurerede udstilling i Janushuset, Vestlyllands Kunstmuseum. Hun deltager fra d. 18.8.21 i Cobrarummet, Sofienholm,
sammen med andre medlemmer af Grafisk Gruppe.

Udstillingen, der hænger til d. 12.5.2021, kan ganske gratis besøges i Havarthigaardens åbningstider, hverdage mandag til torsdag kl. 9-15. Fredage 9-12. Havarthivej 6, 2840 Holte.

 

«
«