Grafisk Gruppe udstiller i Hovedhuset fredag d. 23.okt – søndag d. 25.okt.

Grafisk Gruppe udstiller i Hovedhuset fredag d. 23.okt – søndag d. 25.okt.

 

 

Grafikudstilling ‘PORTRÆT’ på Havarthigården

Når Havarthigården i Holte slår dørene op for weekend-udstillingen ‘PORTRÆT’ giver 20 kunstnere fra værkstedsfællesskabet ‘Grafisk Gruppe’ hver især deres bud på grafisk fortolkning af dette begreb. Udstillingen rummer derfor en stor bredde af grafiske teknikker og ligeledes af kunstneriske udtryk. Man vil fx kunne opleve den klassiske tilgang til portrættet, se portrætter af både kendte som ukendte personer, dyr og kæledyr, såvel som opleve værker der stiller spørgsmålstegn ved selve begrebet ‘portræt’.

Samtidig med ‘PORTRÆT’-udstillingen vises, som en hyldest, en række grafiske arbejder af den nyligt afdøde keramiker og grafiker, Sten Lykke Madsen, som var et skattet medlem af Grafisk Gruppe. Sten var først og fremmest kendt som keramiker, men vi vil gerne vise den anden, mindre kendte side af Stens virksomhed som fabeldyrenes livsglade mester i grafikken.

Udstillingen ‘PORTRÆT’ holder fernisering fredag den 23.oktober kl.17-19. i overensstemmelse med de gældende covid19 regler. Mundbind påkrævet indenfor. Man vil blive lukket ind i få ad gangen.

Alle er velkomne. Gratis éntre.

Udstillingen er åben: fre. 23.okt. kl.17-19, lør. 24.okt. kl.11-16 og søn. 25.okt. kl.11-16.

«
«