Kunstudstilling med Kristian Haugen-Johansen 3.oktober – 14.oktober 2020

Kunstudstilling med Kristian Haugen-Johansen 3.oktober – 14.oktober 2020

PRESSEMEDDELELSE

Kunstneren Kristian Haugen-Johansen udstiller sine nyeste oliemalerier i Havarthigården i Gammelholte. Malerens billeder er glade, farverige og fornøjelige, og han ønsker at give dette videre til beskueren.

Haugen-Johansen, der bor i Gentofte, har skabt malerier i 40 år. Han er autodidakt, og har udstillet særdeles mange steder. Blandt andet kan nævnes debuten, som fandt sted på Kunstnernes Efterårsudstilling på ”Den Frie” i 1989, samt deltagelse i Kunstnernes Sommerudstillings 25 års jubilæumsudstilling i Tistrup i Jylland.

Fernisering er lørdag den 3. oktober 2020 kl. 13-16.

I øvrigt er udstilling åben således:

Mandag-Torsdag: 9-15

Fredag: 9-12

Weekends (hvor kunstneren er til stede): 11-16

Sidste åbningsdag: onsdag den 14. oktober.

Kristian Haugen-Johansens udstilling er en ud af to årlige  separatudstillinger i Havarthigården.

«
«