Kunstudstilling med Lars Peter Holm fra fredag 06. marts til onsdag 18. marts

Kunstudstilling med Lars Peter Holm fra fredag 06. marts til onsdag 18. marts

EventyreT i NatureNatureN i EventyreT

Kunstmaleren Lars Peter Holm er atter tilbage på Havarthigaarden med en ny dejlig udstilling.

Her udstiller han nyere, helt nye, ældre og meget ældre billeder, alle inspireret af det sted han holder allermest af.

Fernisering fredag d. 06. marts kl. 15 – 18.

Kunstneren Lars Peter Holm har  gennem tiden tegnet  et utal af julekort,  bl.a. til Stenders Forlag og flere virksomheder, herunder bl.a. Egon Zehnder og Skodsborg Kurhotel,  samt julekalender til TV for “Teddeybjørnefondens” hjælpearbejde for aids-ramte børn i  Rumænien.  Har haft maleri- udstillinger  på Odense Centralbibliotek i forbindelse med uddeling  H. C. Andersens literaturpris, henholdsvis til Isabel Allende og Salman Rushdie.  Desuden deltaget i flere censurerede udstillinger, bl.a.  på “Filosoffen” i Odense i forbindelse med H.C. Andersen-festival og på Grenens Kunstmuseum.

Åbningstider:

mandag – torsdag: kl. 9 – 15, fredag: kl. 9 -12, weekend: kl. 14 – 17

«
«