Scener fra Færøerne i Grafisk Gruppes Værkstedsgalleri

Scener fra Færøerne i Grafisk Gruppes Værkstedsgalleri

Scener fra Færøerne

Igen i denne måned, og frem til d. 2. Marts, kan man se en fin og unik udstilling i Grafisk Gruppes værkstedsgalleri På Havarthigaarden. Denne gang er det et mangeårigt medlem, Jorun Shah, der med sine værker især viser tilknytningen til den storslåede natur på Færøerne, hvor hun er vokset op.
Jorun Shah evner med sin sikre sans for form og farve at sætte stemninger, der er karakteristiske for Færøerne. Mænd, der kommer ud af tågen, blodrøde grindehvaler og dramatiske slugter møder os i den lille, fine udstilling.
Det anbefales at man lægger sin vej forbi Havarthivej 6 , hvor man uden entré kan nyde de smukke billeder. Åbent hverdage kl. 8-15. Fredage dog 8-12. Vel mødt!

www.grafiskgruppe.dk

«
«