Karen Brandt udstiller i Værkstedsgalleriet frem til 2. December

Karen Brandt udstiller i Værkstedsgalleriet frem til 2. December

 

Greta Thunberg og andre globale anliggender i værkstedsgalleriet, Havarthigaarden

I dagene frem til d. 2.12. udstiller medlem af Grafisk Gruppe, Karen Brandt, sine seneste print i Værkstedsgalleriet, Havarthigaarden, Havarthivej 6 i Holte.

På udstillingen viser hun arbejder, der reflekterer flere globale anliggender som vi møder i hverdagen. Hun spørger f.eks. til, om vi har for meget medvind, om tiden er forpasset for naturbefolkninger i det sydøstlige Afrika, om mange indiske børn får mulighed for andet end at skaffe til dagen og vejen, om hvedemel blev en invasiv art på prærien osv. Men derudover møder vi humoristiske blik fra bebrillede katte og smilende blæksprutter i Køge Bugt.

Værkstedsgalleriet, er åbent mandag-torsdag kl.  8-15, fredag kl. 8-12. Samt i weekenden d. 16.-17. 11., hvor der – udover julemarked og, altså udstilling – også er åbent i det grafiske værksted. Velkommen, gratis adgang.

 

 

 

 

«
«