Havarthigaarden, Nyhedsbrev, Januar 2018

Havarthigaarden, Nyhedsbrev, Januar 2018

Havarthigaarden

Nyhedsbrev, januar 2018.

Havarthigaarden tager nu hul på 2018, sit 45. år som selvejende institution, baseret på frivillige.

Siden sommeren, har der været et væld af aktiviteter på gården og heldigvis er der rigtig mange, der har taget del i det, der har været arrangeret.

Bestyrelsen har som tema, at få forstærket Havarthigaardens lokale forankring og at få tilgang af frivillige. Det foreløbige indtryk er, at der er stor interesse og det er derfor med optimisme, at vi nu kaster os over første del af 2018.

 

Arrangementer i 1. Halvår 2018:

 

Kunstudstilling: Birthe Hauge Hansen, fra 13. – 25. Januar, dagligt, se tider på havarthigaarden.dk

 

 Kunstudstilling: Kommunens billeder, fra 1. – 16. marts, dagligt, se tider på havarthigaarden.dk

Havarthigaarden udstiller malerier, som til daglig hænger på Borgmester- og direktionskontorer samt andre kontorer i Rudersdal Kommune.

Fri entré.

Børneteater: Eventyret om Dronning Dagmar, 4. marts klokken 14.00

I samarbejde med Rudersdal Kommune, lægger Havarthigaarden rammer til forestillingen, som vises af Kurt Vesti, fra den dansk-tjekkiske teatergruppe Svanen.

Billetter købes på https://oplev.rudersdal.dk/

 Bare Damer 7. og 8. marts klokken 18.30.

Bare Damer opfører forestillingen Breaking News. Forestillingen blev vist i to dage i november, for fulde huse. Nu kommer de igen!

Billetter på NemTilmeld, forestilling og smørrebrød: 275 kr., forestilling alene: 125 kr. Se nærmere på havarthigaarden.dk

Vinmesse med vinsmagning 18. Marts, klokken 14.00-17.00

Der er nu igen mulighed for at smage og købe dejlige vine i Havarthigaardens hyggelige lokaler.

I de seneste år, har der været arrangeret succesrige vinmesser på gården. Det er vores bestyrelsesmedlem, tidl. vinhandler og købmand, C.O.Jørgensen, der arrangerer.

Billet koster 50 kr. Købes i døren.

Repræsentantskabsmøde 17.april, klokken 19.30.

Havarthigaardens Repræsentantskab består af repræsentanter for gårdens brugere, lokale foreninger og personlige medlemmer. Mødet i april er den årlige generalforsamling, hvor årsregnskab og budget præsenteres. Desuden er der valg til bestyrelsen.

Vi bestræber os på, at have et kulturelt og/eller informerende indslag i forbindelse med det almindeligvis velbesøgte møde.

Adgang kun for Havarthigaardens Repræsentantskab.

 

Øvrige informationer:

 

Flere frivillige

Der er altid brug for frivillige på Havarthigaarden. Hør nærmere på 45425387.

 

Opslagstavle, hjemmeside, facebook. 

I porten findes en opslagstavle, hvor man kan se annoncering af aktiviteter. Man kan også gå ind på hjemmesiden http://www.havarthigaarden.dk/, for at se mere om Havarthigaarden, eller på facebook https://www.facebook.com/Havarthigaarden/

 

Havarthigaarden er det lokale samlingssted og kulturhus, drevet af frivillige igennem mere end 40 år. Gården drives som selvejende institution og får tilskud fra Rudersdal Kommune. Havarthigaardens Repræsentantskab er højeste myndighed og dannet af repræsentanter for det lokale foreningsliv og  andre interesserede. Repræsentantskabet vælger en bestyrelse, der driver institutionen. Til gårdens daglige drift, er der tre deltidsansatte: Forvalter, sekretær og rengøringsassistent.

 

 

 

 

 

«
«