På opdagelse i teknikkerne

På opdagelse i teknikkerne

CAT RAVN udstiller på Værkstedsgalleriet

Tirsdag den 28. marts – tirsdag den 2. maj

CAT RAVN arbejder med figurativ grafik – både portrætter, landskaber og dyr. På Værkstedsgalleriets udstilling er det især dyrene der dominerer. Et sted suser en ugle forbi med udbredte vinger, en gruppe elefanter tager sig en svømmetur og næsehorn og panda er på vej ud mod beskueren. Alle værkerne er i stærke farver, og alle tager udgangspunkt i foto blandet med mange forskellige slags grafik.

CAT RAVN siger selv, at hun har en stor værktøjskasse med teknikker, hvor hun finder de enkelte elementer. Eksempelvis lader hun både fotogravure, stregætsning, xerolithografi og koldnål indgå i det samme billede. De mange teknikker gør værkerne dynamiske, og giver mulighed for at gå på opdagelse i de
enkelte detaljer. ́

Medlemmerne af Grafisk Gruppe på Havarthigården udstiller i det lille Værkstedsgalleri der ligger tværs over gården – ved indgangen til værkstedet.

Der er åbent i kontorets åbningstid fra 9.00 -15.00. Fredage dog fra 9.00 -12.00

«
«